Τι αποκάλυψε για τη ζωή της η Κατερίνα Τσάβαλου

Η Κατερίνα Τσάβαλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για δύο περιστατικά που την έχουν επηρεάσει στη ζωή της. Αρχικά, αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με έναν θαυμαστή της ο οποίος την απειλούσε «Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου! Δεχόμουν απειλές. Αρχικά μου έστελνε μηνύματα στο Facebook, μέχρι που τον μπλόκαρα. Πριν από λίγο διάστημα στεκόταν έξω από το θέατρο. Είχα εξηγήσει στους συναδέλφους μου τι συμβαίνει. Μπήκα

στο αυτοκίνητο με ένα συνεργάτη για να με πάει μέχρι ένα σημείο παρακάτω. Εκείνος τότε έγινε βίαιος. Άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο. Ευτυχώς την ώρα που γίνονταν όλα αυτά, ήρθαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και τον έπιασαν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θάνατο της κολλητής της «Έχουν συμβεί καταστάσεις που ένιωσα ότι μέχρι εδώ είμαι. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε η κολλητή μου από καρκίνο. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήμασταν μια ζωή μαζί. Τελευταία άρχισα να το αποδέχομαι. Μου λείπει πολύ! Πολλές φορές τη σκέφτομαι και λέω “Θα ήθελα αυτό να το μοιραστώ μαζί της”. Η ζωή τα έχει όλα όμως. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».

Keywords
Τυχαία Θέματα