«Θόλωσε» ο σύζυγος

Ένας 37χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης απείλησε την διαστάσει σύζυγό του και την πεθερά του με όπλο. Οι λόγοι μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι της γυναίκας, στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ο άνδρας προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό της.

Σε

έρευνα που έγινε στο σπίτι του ίδιου και πατέρα του σε Δειλινά και Αη Γιάννη Χωστό βρέθηκαν πιστόλι και φυσίγγια και συνελήφθησαν και οι δύο.

Οι γυναίκες τρομοκρατημένες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία που εντόπισε και συνέλαβε τον παρολίγο δολοφόνο ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στο σπίτι του πατέρα του εντοπίστηκαν το όπλο και φυσίγγια. Ο δράστης και ο πατέρα του που επίσης συνελήφθη θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν, χθες (20.10.2013) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, δυο ημεδαποί ηλικίας 59 και 37 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 40χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ουκρανίας, χθες (20.10.2013) τα ξημερώματα, σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, ο 37χρονος, αφού μετέβη στην οικία της, την απείλησε με όπλο και προκάλεσε φθορά σε όχημα ιδιοκτησίας της, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι οποίοι προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διενεργήθηκε έλεγχος, στην οικία του και σε οικία 59χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα πιστόλι, γεμιστήρας και εκατόν δέκα (110) πλήρη φυσίγγια.

Το προανακριτικό έργο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα