Θεοδωράκης: "Ο Τσίπρας να αποκαλύψει τις διεκδικήσεις της χώρας"

Να αποκαλύψει τι ακριβώς διεκδικεί η χώρα στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης λίγες μόνο ώρες πριν από την έναρξη της αποψινής συζήτησης στη Βουλή. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ηλείας «ΟΡΤ fm» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Φάκο ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε εκ νέου την ανάγκη για εθνική συνεννόηση και υπογράμμισε πως «οποιαδήποτε διαιώνιση αυτής της κατάστασης θα είναι καταστροφική για την Οικονομία.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε "καταστροφικό" για τη χώρα ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών τώρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκλογές τον Ιούλιο δεν έχουν ξαναγίνει και θα είναι καταστροφικές για την τουριστική περίοδο.

Για μια ακόμα φορά ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι ο ελληνικός λαός θα βρει τη λύση μέσα στο Ευρώ. «Λύσεις εκτός Ευρώ από εμάς δεν γίνονται αποδεκτές γιατί αυτές, όπως έχω πει, είναι λύσεις Μικρασιατικής καταστροφής. Είναι λύσεις για να ζήσουν καλά μόνο τα κομματικά στελέχη που εκείνη την εποχή θα κυβερνούν και μία νομενκλατούρα πλουσίων ανθρώπων που θα έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό και θα μπορεί να μας αγοράζει όλους. Ο απλός λαός από τη μέση και κάτω θα είναι σε μία κατάσταση πείνας» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα