Θέλουν τον Μαρουάν Φελαϊνί για τα μαλλιά του!

Νάπολι ασκεί έντονο πρέσινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ντύσει στα παρτενοπέι τον Μαρουάν Φελαϊνί και φαίνεται πως πέρα από τον Ράφα Μπενίτεθ, ο Βέλγος διεθνής μέσος έχει έναν ακόμα έντονο υποστηρικτή στο "Σαν Πάολο".

Αυτός δεν είναι μάλιστα κάποιος τυχαίος αλλά ο ιδιοκτήτης της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος -με το γνωστό του χιουμοριστικό του ύφος- τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να γίνει η μεταγραφή είναι και το λουκ στο μαλλί του 26χρονου άσου.

"Θα έφτιαχναν ένα ωραίο δίδυμο Ινλέρ και Φελαϊνί. Ο Φελαϊνί έχει μακριά μαλλιά

και ο Ελβετός έχει ξυρισμένο το κεφάλι του. Μαζί έχουν μία κόμμωση που μοιάζει με χαίτη αλόγου και πριν τρία χρόνια είχα παρουσιάσει τον Ινλέρ με μάσκα λιονταριού", δήλωσε ο Ιταλός παράγοντας.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mirror" η μετακίνηση του παίκτη στον ιταλικό Νότο με τη μορφή δανεισμού είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί χάρη στην ευγενική χορηγία της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και αυτό γιατί ο παίκτης δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει το 50% από το κασέ του παίκτη (αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα) για να παραχωρηθεί.

Πηγή: sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα