Θέλουν να ξανά χτίσουν μαζί την Κύπρο

Συνάντηση με την προσδοκία να κτίσουν (κυριολεκτικά) τη Κύπρο μετά την επίλυση του Κυπριακού είχαν τα μέλη του Ελληνοκυπριακού και του Τουρκοκυπριακου συνδέσμου εργολάβων.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδόμων Κύπρου (ΟΣΕΟΚ) Κώστας Ρουσιάς ανέφερε κατά τη συνάντηση ότι «είμαστε κτίστες, εργολάβοι βασικά και μαζί μπορούμε να ξανά κτίσουμε την Κύπρο

όπως της αξίζει».

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας», ανέφερε, ευχαριστώντας τον Τουρκοκυπριακό Σύνδεσμο για την πρόσκληση και απευθύνοντας πρόσκληση για συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση του ΟΣΕΟΚ στις 30 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του Τουρκοκυπριακού Συνδέσμου Cafer Gurcafer ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την αποδοχή της πρόσκλησης αναφέροντας επίσης ότι «μπορούμε να κτίσουμε μαζί την χώρα μας» και ότι οι δύο Σύνδεσμοι έχουν τις ίδιες απόψεις και προσδοκίες.

Πρόσθεσε ότι νιώθουν ενθουσιασμένοι για τη διαδικασία που υπάρχει στο Κυπριακό και εξέφρασε την άποψη ότι οι δύο σύνδεσμοι θα πρέπει να συνεργαστούν για το πώς μπορούν να συμβάλουν στη λύση και να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές δυνατότητες μετά τη λύση.

Ανέφερε επίσης ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία για λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα