Θα καταψηφίσει η Πιπιλή το νομοσχέδιο για τον Αιγιαλό

Την έντονη διαφωνία της σε σημείο που δεν θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, εξέφρασε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στο Βήμα FM.

Η βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε "τέρας" το επίμαχο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, εκφράζοντας την άποψή της πως κανένας βουλευτής δεν θα το ψηφίσει ως έχει.

"Είναι τέρας το νομοσχέδιο. Αποκλείω ως βουλευτής να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο, όπως είναι. Όχι βέβαια δεν θα το ψηφίσω όπως είναι. Δεν μπορεί. Και δεν μπορεί ο κάθε μπουρτζόβλαχος, το κάθε βλαχαδαριό να καταστρέψει με την ανεξέλεγκτη, δική του αισθητική

αυτό που είναι η παραλία.

Είναι εισπρακτικό και θεωρώ, επειδή έχω μια συγκεκριμένη περίπτωση καταπάτησης 700 στρεμμάτων παραλίας στο Κακόβατο Ηλείας από έναν πολιτικό μηχανικό, αυτόν τον κυνηγάει ήδη ο Ρακιντζής και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα, αλλά αν περάσει ο νόμος που μπήκε σε διαβούλευση, του ΥΠΟΙΚ, θα βγει και θα μουντζώνει όλους τους υπόλοιπους νόμιμους Έλληνες. Αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Αν περάσει ο νόμος... Όχι μόνο αυτός, αλλά όλοι οι αντίστοιχοι, σε όλες τις παραλίες", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα