Τελικώς… Ζέεντορφ!

Λίγες ώρες φαίνεται ότι χρειάστηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Οι εκλεκτοί για τη θέση ήταν δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, που τίμησαν και με το παραπάνω τη φανέλα της: ο Φιλίπο Ιντσάγκι, που ανήκει στην οικογένεια των «ροσονέρι» ως προπονητής των Ακαδημιών και ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μποταφόνγκο.

Τελικά, αυτός που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη είναι ο 37χρονος Ολλανδός. Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει τίποτε επίσημο, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία

και τη χώρα της τουλίπας, ο Ζέεντορφ μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να καταβληθεί κάποιο ποσό στη Μποταφόνγκο και μάλιστα γράφτηκε ότι θα μεταβεί στο Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη (16/01) προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η σημερινή (13/01) προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Μάουρο Τασότι, κάτι που θα γίνει και αύριο, ενώ ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα βρίσκεται στον πάγκο και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (15/01) με τη Σπέτσια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα