Τάφος… βρικόλακα κοντά στα σύνορα μας με την Βουλγαρία

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ ανακάλυψε τάφο… βρικόλακα που περιέχει έναν σκελετό, που βρέθηκε με ένα παλούκι καρφωμένο στο μέρος όπου βρισκόταν η καρδιά του!

Ο ερευνητής έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ανακαλύπτει μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών. Η ανασκαφή έγινε στα ερείπια μιας αρχαίας θρακικής πόλης, που βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.
Η πόλη, η οποία κατοικείτο από το 5.000 π.Χ., αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν 20 χρόνια, πιστεύεται ότι είναι η τοποθεσία του ναού

του Διονύσου. Ανάμεσα στα ευρήματα της περιοχής, η οποία περιλαμβάνει μια ακρόπολη στην κορυφή του λόφου, ένα φρούριο και ένα ιερό, υπάρχει και μια σειρά από «τάφους βαμπίρ".
Ο καθηγητής δήλωσε: "Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι για μια ακόμη φορά βλέπουμε ένα τελετουργικό ενάντια στους βρικόλακες. Συχνά υποβάλονταν σε αυτές άνθρωποι που είχαν πεθάνει κάτω απο αδιευκρίνιστες για την εποχή περιστάσεις".
Ο σκελετός πιστεύεται ότι είναι από έναν άνδρα ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών.
Τέλος, σύμφωνα με τον Μπόζινταρ Ντιμίτροφ, ο οποίος διευθύνει το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας στη Σόφια, έχουν βρεθεί περίπου 100 τέτοιοι σκελετοί στη Βουλγαρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα