Τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται!

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικά: Καθότι φιλόδοξοι, αισθάνε­στε ότι ανατρέπονται κάποιες από τις τελευταίες ελπίδες ή ψευδαισθήσεις σας.

Επαγγελματικά: Έχετε αποφα­σίσει ότι θα κλείσετε τον μήνα κατα­βάλλοντας τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες για βελτίωση της ζωής σας.

Έρωτας: Το περιθώριο που μπορεί να υ­πάρχει αυτή τη στιγμή για σχέσεις ουσιαστικές, προέρχεται από τις συναναστροφές, τους φίλους, τους ομίλους και τις προσκλήσεις. 17/1 Γιατί δεν φεύγετε για κάποιο ταξίδι;

Extra Tip: Η καριέρα σας δεν έχει ακολου­θήσει ακόμα το μονοπάτι που θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικά:

Επιστρατεύσετε κάθε τελευταίο μόριο ψυχραιμίας που μπορεί να έχετε διατηρήσει ακόμα, αφού για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα βάλλεστε από τεράστια πίεση.

Επαγγελματικά: Δεν νομίζω ότι σας λείπουν τα χρήματα, νομίζω ότι απλά τρομάζετε στην ιδέα ότι μπορεί ξαφ­νικά να βρεθείτε χωρίς αυτά.

Έρωτας: Αν σας πω ότι θα ανταλλάξετε λόγια εν όψει διαφωνιών που προκύπτουν, θα σας στεναχωρήσω, αλλά πάλι, αν σας πω ότι τα αισθηματικά σας αυ­τή την περίοδο θα είναι ρόδινα, δεν θα είμαι ειλικρινής. 15/1 Ο διάλογος εί­ναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθα­ρίσετε τι ακριβώς θέλει και τι ακριβώς θέλετε.

Extra Tip: Το μέλλον πλέον είναι ξεκάθαρο για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινωνικά: Ό,τι ήταν να γκρεμιστεί, γκρεμίστηκε και ό,τι ήταν να σας βρει, σας βρήκε.

Επαγγελματικά: Δεν πρόκειται να λείψουν οι ευκαιρίες για να κάνετε κά­ποιες σωστές κινήσεις. Εκμεταλλευτείτε τις λοιπόν.

Έρωτας: Στον ερωτι­κό τομέα είναι προτιμότερο να ποντά­ρετε στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Ίσως αν είστε μόνοι σας να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να δείτε αν επαναλαμβάνονται τα ίδια α­διέξοδα και το ίδιο τέλος και να σκε­φθείτε αν φταίτε εσείς, οι άλλοι ή η κα­κιά στιγμή. 18/1 Θα σας φύγουν αρκετά χρή­ματα.

Extra Tip: Κυριαρχήστε στις ανασφάλειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικά: Το σίγουρο είναι ότι έχετε αποφα­σίσει να αλλάξετε κάπως τακτική, ίσως γιατί αντιληφθήκατε ότι ο χρόνος κυλά.

Επαγγελματικά: Στεναχωρημένοι ή χα­ρούμενοι, ξοδέψτε ό,τι μπορείτε για να τους κάνετε τις μέρες όμορφες.

Έρωτας: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις εκρήξεις σας ή από τις δικές του κακές συνήθειες. Μην επιβάλλετε όμως την παρουσία σας, τις απόψεις σας και τα «θέλω» σας. 19/1 Οι προδιαγρα­φές για τα αισθηματικά σας παραμένουν σταθερές.

Extra Tip: Μην είστε α­φηρημένοι όταν οδηγείτε.

ΛΕΩΝ

Κοινωνικά: Βγαίνει στην επιφάνεια όλη η κούραση, η απογοήτευση και η ταλαιπωρία που έχετε μαζέψει.

Επαγγελματικά: Ευτυχώς που αυτόν τον μήνα ειλικρινά ήσασταν α­πό τους πιο ευνοημένους. Τώρα, αν τα ξοδέψατε…

Έρωτας: Φοβάμαι, ότι με την έντα­ση που κουβαλάτε μέσα σας, μάλλον εννοείτε να κάνετε ανάκριση παρά διάλο­γο. 16/1 Η ισορροπία σας και πάλι έχει δια­ταραχθεί.

Extra Tip: Προ­σοχή χρειάζεται και στα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικά: Εξαντλημένους χωρίς ίχνος από τις γνωστές φιλοδοξίες και χωρίς κου­ράγιο να κάνετε κάποια από τις ενδεικτικές, τσουχτερές παρατηρήσεις σας, σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα.

Επαγγελματικά: Χαμογελάστε, τα πλάνα και τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας μπορούν να καλυφθούν και στον ίδιο σύντομο χρόνο ακριβώς που τα έχετε «συλλάβει».

Έρωτας: Οι συνθήκες σάς προτρέπουν να διαλέξετε ό,τι μπορεί να είναι για σας πιο λογικό και αξιοπρεπές. Εσείς, θα το κά­νετε; 15/1 Ίσως να είστε λίγο πιο απαιτητικοί ή να περιμένετε να μπαλωθούν κά­ποια παλιά λάθη σας.

Extra Tip: Μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Κοινωνικά: Πρόσφατα βγήκαν στην επιφάνεια εσωτερικές διαφωνίες μέσα στην οικογένεια. Η δική σας απαίτηση; Να συμμορφωθούν κάποιοι με τα μέτρα και τα σταθμά σας.

Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα και διαφωνίες γύρω από τη διαχείριση των οικονομικών.

Έρωτας: Τα άστρα σάς παροτρύ­νουν να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες. Η πικρή εμπειρία όμως του χτες σας συ­γκρατεί. 16/1 Τα φλερτ και τα παιχνίδια δεν θα σας λείψουν.

Extra Tip: Ανοίξτε τα μάτια σας και καταλάβετε ποιο είναι το συμφέρον σας και πού πηγαίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικά: Μαχητικοί και δυναμικοί σε αυτή τη φάση της ζωής σας, επιμένετε να παλεύετε για τις ισορροπίες μεταξύ των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων.

Επαγγελματικά: Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να πάτε εκδρομή, ειδικά αν σκοπεύετε να πιείτε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει.

Έρωτας: Σίγουρα δεν είστε οι ευτυχέστεροι των θνητών, αλλά και το ότι μπορείτε να έχετε μια τρυφερή συντροφιά και κάποιον να παίρνει φορτία και ευθύνες από τους ώμους σας δεν είναι λίγο. Εκτιμήστε το. 13/1 Προβλέπονται αναστατώσεις.

Extra Tip: Κάποιοι μπορούν να έχουν μια πάρα πολύ καλή και σταθερή δεύτερη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ,

Κοινωνικά: Ακόμα να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να επιτρέψετε σε άλλους να εποφθαλμιούν εις βάρος πραγμάτων τα οποία αποκτήσατε.

Επαγγελματικά: Τα άστρα επηρεάζουν ουσιαστικά τα οικο­νομικά σας συμφέροντα.

Έρωτας: Δεν έχετε την πρόθε­ση να δεσμευτείτε και να δώσετε την ψυ­χή, το σώμα και τη ζωή σας σε κάποιον, εκτός αν τον ξέρετε πολύ καλά. 15/1 Προετοιμαστείτε για τη σκληρή δουλειά που σας περιμένει.

Extra Tip: Η σχέση σας είναι και καλή και σταθερή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικά: Η γοητεία σας είναι αναμφισβήτητα ανεβασμένη. Μπορείτε, λοιπόν, να κινηθείτε πάρα πολύ άνετα.

Επαγγελματικά: Μη βιάζεστε να επισφραγίσετε κάποιες συμ­φωνίες στη δουλειά και τα οι­κονομικά σας.

Έρωτας: Σημασία έχει ότι δεν είναι εποχή ξεκαθαρίσματος, αν έχετε όμως μυστι­κά, προστατέψτε τα. 17/1 Η τάση σας να συζητάτε, μπορεί να σας παγιδεύσει.

Extra Tip: Θα πρέπει να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικά: Η ένταση είναι το κύριο χαρακτηριστικό, η πινελιά που κάνει τη ζωή σας διαφορετική.

Επαγγελματικά: Επιμένετε να διεκδικείτε πιεστικά αυ­τά που σας οφείλουν. Δεν έχετε άδικο, προσέξτε μόνο τον τρόπο.

Έρωτας: Μπορεί από κουτσομπολιά τρίτων να δείτε πράγματα που δεν θα σας ευχαριστήσουν πολύ. 19/1 Πολλοί άνθρωποι σάς κατηγορούν για εγωκεντρισμό.

Extra Tip: Θα πρέπει να αντεπιτεθείτε.

ΙΧΘYEΣ

Κοινωνικά: Τα άστρα ξεκαθαρίζουν το τι ακριβώς θέ­λετε και πού ακριβώς στοχεύετε, εσείς και ο καλός ή η καλή σας.

Επαγγελματικά: θα κάνετε δυναμικές κινήσεις, οι οποίες θα γίνουν αντιληπτές με έναν καλύτερο τρόπο από κάποιους ανθρώπους.

Έρωτας: Δεν μπορώ να πω ότι για όλους μπορεί να εί­ναι ευχάριστη αυτή η έκπληξη που οι αγαπημένοι σας φυλάνε για σας. 15/1 Ως χορτάτοι άνθρωποι, βλέπετε πολύ πιο μπροστά από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Extra Tip: Η ώρα δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα