Τα "στημένα" καλλιστεία που οδήγησαν την Ισμήνη Νταφοπούλου να αποσυρθεί

Η Ισμήνη Νταφοπούλου, στις 25 Ιανουαρίου, διαγωνίστηκε στο Mαϊάμι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Universe. Παρά το γεγονός ότι ξεχώρισε ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

«Έμεινα στο Μαϊάμι είκοσι τρεις μέρες. Ταξίδεψα μόνη μου εκεί και ήταν φοβερή εμπειρία. Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής. Είχαμε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα,

με πολλές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνεχόμενη εναλλαγή παραστάσεων. Πρέπει να είσαι σκληρός γιατί κάποιες στιγμές σού λείπουν οι φίλοι και η οικογένειά σου, η πίεση είναι μεγάλη και μπορεί να φορτιστείς συναισθηματικά».

Κατά τα άλλα, υποστηρίζει πως είναι πολύ δύσκολο για μια Ελληνίδα να κατακτήσει μια σημαντική διάκριση στο Miss Universe. «Είμαι ευχαριστημένη παρ’ όλα αυτά. Υπήρξε στιγμή που ήμουν πρώτη στα προγνωστικά κι αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι μικρό» εξηγεί στο peoplegreece.

Η ιστορία πίσω από τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς, το 2014, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Ο διαγωνισμός ομορφιάς που με ανέδειξε δεν είχε την ίδια αίγλη με αυτή των παλιότερων καλλιστείων, θύμιζε περισσότερο κάστινγκ. Μάλιστα, με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να πάω να διαγωνιστώ, δεν δήλωσα από μόνη μου συμμετοχή. Ο διαγωνισμός θα γινόταν Ιούλιο και εγώ ήμουν ήδη διακοπές. Θα επέστρεφα μία μέρα μετά την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού, οπότε δεν θα κατάφερνα να συμμετάσχω. Όμως κάτι προέκυψε και επέστρεψα μία μέρα νωρίτερα στην Αθήνα. Σκέφτηκα, λοιπόν,“ αφού γύρισα, γιατί να μην πάω και στο διαγωνισμό;”. Δεν το είχα πει σε κανέναν, δεν το ήξεραν ούτε καν οι γονείς μου. Όταν βγήκα νικήτρια, τηλεφώνησα πρώτα από όλους στον μπαμπά μου. Και οφείλω να ομολογήσω πως στην αρχή δεν με πίστευε κανείς! Το πίστεψαν μόνο όταν γράφτηκε στις εφημερίδες» λέει γελώντας, ενώ διηγείται πως μετά τη στέψη της βγήκε με τις φίλες της και πήρε μαζί της το στέμμα και τα λουλούδια, για να τους αποδείξει πως όντως είχε βγει Σταρ Ελλάς».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκε να συμμετέχει σε καλλιστεία. «Το 2008, μου είχαν προτείνει να πάω στα καλλιστεία, αλλά ξαφνικά έγινε θέμα στα μίντια ότι εγώ θα βγω νικήτρια, ενώ δεν είχα καν δηλώσει συμμετοχή. Κάποια δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως τα καλλιστεία είναι στημένα για να βγω εγώ και στο τέλος δίστασα να πάω, για να μη γίνει κι άλλος αρνητικός ντόρος γύρω από το όνομά μου. Δεν ξέρω τι εντύπωση δίνω στους άλλους, αλλά ήμουν πάντα ντροπαλή και συνεσταλμένη. Το μόντελινγκ είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια με βοήθησε στην αυτοπεποίθησή μου» εξηγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα