Τα πιο σέξι... ροδάκινα στον κόσμο!

Ένα περίεργο τρόπο σκέφτηκαν οι προμηθευτές ροδάκινων στην Κίνα, για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Αποφάσισαν ότι αφού το φρούτο τους θυμίζει και κάτι άλλο...να τα ντύσουν, για να μη κρυώσουν. Έτσι, πλάσαραν τη νέα αυτή μόδα, με αφορμή τη δική τους ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που ήταν στις 2 Αυγούστου.

Μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν ροδάκινα με εσώρουχα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο Weibo και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι μια έξυπνη ιδέα και άλλοι θεωρούν ότι είναι χυδαία.

Σε κάθε περίπτωση, έχουν πέραση. Ονομάζονται "When the peach is ripe" (όταν το ροδάκινο ωριμάσει), όνομα που πήραν από μια ερωτική ταινία του 1997 και εμφανίστηκαν στην πόλη Nanjing, όπου πωλούνται ως "σέξι οπίσθια". Σίγουρα πίσω από αυτό κρύβονται πολλά ερωτικά υπονοούμενα...

Αφορμή ήταν το Φεστιβάλ Qixi, που είναι γνωστό ως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κίνα, αλλά στόχος είναι η αύξηση των πωλήσεων. Πολλοί το επέλεξαν σαν πρωτότυπο δώρο για εκείνη την ημέρα. Ρομαντικό δεν το λες. Ερωτικό, ίσως. Περίεργο, σίγουρα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι είχαν τέτοια απήχηση, αφού δεν ήταν αρκετά φθηνό, αφού μια συσκευασία εννέα ροδάκινων έφτανε τα περίπου 80 δολάρια.

Δημιουργός των ειδικών αυτών ρούχων για τα ροδάκινα είναι ο κύριος Yao, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος φούτων, του "Fruit Hunters. Πλέον δεν κάνει πωλήσεις μόνο στην επαρχία Jiangsu, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Nanjing, αλλά και στην κοντινή πόλη Wuxi. Μα τέτοια επιτυχία πια;

Σύμφωνα με την Sina News και τον ίδιο τον Yao, τα ροδάκινα μαζεύονται από την περιοχή της Wuxi, όπως και τα ρούχα, που κατασκευάζονται από μια γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Φτιάχνονται από ειδικά υλικά, που η ίδια η εταιρεία έχει δημιουργήσει, και όλα γίνονται στο χέρι.

Η Wall Street Journal, πάντως, υποστηρίζει ότι τα ροδάκινα αυτά είναι "τα πιο χυμώδη και νόστιμα ροδάκινα στον κόσμο". Και πώς να μην είναι άλλωστε, με τέτοια εμφάνιση;

Keywords
Τυχαία Θέματα