Τα πιο καλλίγραμμα πόδια της ελληνικής showbiz

Κεφάλαιο καλλίγραμμα πόδια. Ένα θέμα που πολλές από εμάς μας δημιουργεί ανασφάλεια για το κατά πόσο όμορφα είναι. Η λίστα που ακολουθεί σίγουρα θα σε σηκώσει από τον καναπέ για να πας για τρέξιμο και να κόψεις "μαχαίρι" τα γλυκά.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
Η Ελένη Μενεγάκη ήταν από τις πιο παλιές τηλεοπτικές περσόνες που ο φακός "ερωτεύτηκε" τα πόδια τους. Υπάρχουν άλλωστε εκατοντάδες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Ελένη αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα.

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
Μια

κυρία με Κ κεφαλαίο. Έχει δύο παιδιά, μια αξιοζήλευτη καριέρα και προσέχει πολύ την εμφάνισή της. Σε κάθε της επίσημη και ανεπίσημη έξοδο φροντίζει να είναι περιποιημένη. Τα πόδια της είναι το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Δε θα πω πολλά για τη Δέσποινα Βανδή. Μέσα σε τόσα χρόνια πορείας και εμφανίσεων σίγουρα θα έχεις δει τα γυμνασμένα πόδια της που σε κάνουν να γραφτείς άμεσα στο κοντινότερο γυμναστήριο.
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
Από τα χρόνια που ήταν στο TV Μακεδονία η Φαίη Σκορδά είχε δείξει πως ένα από τα plus της εμφάνισής της είναι τα άκρα της. Στο Alter εδραιώθηκε ως μια από τις παρουσιάστριες με καλλίγραμμα πόδια και πλέον στον ΑΝΤ1 φροντίζει να τα αναδεικνύει με όμορφα σύνολα
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Αν και η Τζένη Μπαλατσινού στην καθημερινότητά της και στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον Πέτρο Κωστόπουλο προτιμά το casual ντύσιμο, στις επίσημες εξόδους της επιλέγει φορέματα που αναδεικνύουν τα πόδια της. Και πολύ καλά κάνει.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
Από τα ωραιότερα πόδια που έχουν περπατήσει σε πασαρέλες και τηλεοπτικά πλατό. Κατά την παρουσίαση του Dancing With The Stars φρόντισε να φορά συχνά φορέματα που αναδείκνυαν την ομολογουμένως καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα υπέροχα πόδια της.
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ
Το ίδιο ισχύει και για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία σε κάθε live τους Dancing With The Stars όταν επέλεγε φορέματα τα φλας δε σταματούσαν να πέφτουν πάνω της.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Ποιος δε θα ξεχάσει την υπέροχη εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision το 2005 με το καταπληκτικό φόρεμα του Roberto Cavalli και τα καλλίγραμμα πόδια της που ΟΛΕΣ μας ζηλέψαμε; Η Έλενα σχεδόν μια δεκαετία μετά και παρά τις αυξομειώσεις στο βάρος της (που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες) συνεχίζει να εντυπωσιάζει όποτε φοράει mini φούστα.
Keywords
Αναζητήσεις
ελληνικα μπουτια, τα πιο σεξυ ποδια στην ελληνικη showbiz photo
Τυχαία Θέματα