Τα "έσπασε" ο Στουρνάρας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Πλήρης διάσταση απόψεων καταγράφηκε στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη ο Γιάννης Στουρνάρας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.

Επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - οι Πάρις Κουκουλόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Χρήστος Γκόγκας, Γιάννης Κουτσούκα,

Γιάννης Δριβελέγκας και Χρήστος Πρωτόπαππας - συναντήθηκαν επί δύο ώρες με τον υπουργό Οικονομικών για να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για τον ΕΝΦΑ.

Ωστόσο οι προτάσεις τους απορρίφθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα και έτσι το ζήτημα μάλλον παραπέμπεται σε ανώτερο επίπεδο - ενδεχομένως σε μια επόμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν ο ΕΝΦΑ να επιβάλλεται για το σύνολο της ακίνητης περιουσίας κάθε ιδιοκτήτη και όχι ανά ακίνητο, να υπάρχει κλιμάκωση των φορολογικών συντελεστών ανάλογα με το άθροισμα της περιουσίας του ιδιοκτήτη και να προβλέπεται αφορολόγητο περί τις 50.000 ευρώ.

Ωστόσο ο Γιάννης Στουρνάρας απέρριψε αυτές τις προτάσεις λέγοντας ότι με αυτές δεν θα επιτευχθεί ο προβλεπόμενος στόχος εσόδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα