Συνθήκες ζούγκλας στην Τούμπα!

Συνθήκες ζούγκλας δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚστην Τούμπα πριν την έναρξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, να καεί ο πάγκος του Ολυμπιακού και φυσικά να καθυστερήσει η έναρξη της αναμέτρησης. Όλα αυτά από τα εκατοντάδες καπνογόνα τα οποία άναψαν στις κερκίδες και αρκετά εκ των οποίων έπεσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το θέμα μίλησε και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός,

Σάββας Θεοδωρίδης, πριν το ματς, λέγοντας: «Αυτό είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του ποδοσφαίρου. Πώς να παίξει η ομάδα σε αυτές τις συνθήκες; Είναι ντροπή, είναι αίσχος. Μας έκαψαν τον πάγκο. Είναι τρομοκρατία αυτό».

Στη συνέχεια και ενώ οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έφτασαν στο πάγκο για να πάρουν τις θέσεις τους, είδαν ότι στις θέσεις τους υπήρχαν ψάρια. Αυτά απομακρύνθηκαν γρήγορα, ωστόσο η μυρωδιά έμεινε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις για τον καθαρισμό του πάγκου.

Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε τόσο ο Μάνταλος, όσο και ο 4ος διαιτητής, με αποτέλεσμα ο πρώτος ν’ αποχωρήσει από το γήπεδο στις 20:16, ζητώντας από τους ανθρώπους του Μπάοκ ν’ αλλάξουν τους πάγκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα