Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας των ομογενών

Μία εβδομάδα μετά τη στυγερή δολοφονία του ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλος, της συζύγου του, του δεκάχρονου παιδιού του και της οικονόμου του, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 34χρονο δράστη ο οποίος ήταν κρυμμένος μέσα σε ένα φορτηγό.

Οι αρχές τον βρήκαν μαζί με εκατοντάδες χαρτονομίσματα.

Πέντε ακόμα άτομα συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για το περιστατικό.

Ο Wint είχε ξυρίσει τα ράστα μαλλιά του προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης ταξίδεψε στο Μπρούκλιν για να επισκεφτεί την σύντροφο του και κατόπιν επέστρεψε

στην Ουάσινγκτον.

Η σύντροφός του ανακρίνεται από την αστυνομία αν και δεν της έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

O ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε σε μία εύπορη συνοικία της Ουάσιγκτον αναγνωρίστηκε από την αστυνομία χάρη στα ίχνη DNA του που εντόπισαν οι αρχές στα υπολείμματα μιας πίτσας.

Η αστυνομία γνωστοποίησε νωρίτερα σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ντάρον Ντίλον Ουιντ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για τον θάνατο του πλούσιου επιχειρηματία.

Οι φόνοι διαπράχθηκαν την 13η Μαΐου στην οικία του πολυεκατομμυριούχου και της οικογένειάς του. Τα θύματα τα είχαν δέσει και τα είχαν κακοποιήσει, ενώ ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι.

Ο Σαββόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works, μίας εταιρείας που εδρεύει στο Μέριλαντ και η οποία κατασκευάζει υλικά οικοδομών. Η μπλε του Πόρσε, που είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλειμμένη και καμμένη σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα