Σύλληψη δυο ατόμων για το μαχαίρωμα στην Εγνατία

Από μία λογομαχία φαίνεται ότι ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών που από ότι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με απολογισμό δύο τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Ως «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου συνελήφθησαν ένας 18χρονος Έλληνας κι ένας 23χρονος Μαροκινός, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 20χρονος, συμπατριώτης του δευτέρου,

που αναζητείται.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της οδού Αντιγονιδών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν τρεις νεαροί Έλληνες, δύο 19χρονοι κι ένας 18χρονος, αποβιβαζόμενοι από αστικό λεωφορείο, λογομάχησαν με συνεπιβάτη τους, ενώ στη συνέχεια δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον 18χρονο συλληφθέντα.

Στο επεισόδιο επενέβησαν δύο φίλοι του τελευταίου και τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια οι δύο παρέες να πιαστούν στα χέρια. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι ο ένας εκ των δύο 19χρονων.

Την ίδια ώρα, 37χρονος Αιγύπτιος περαστικός, στην προσπάθειά του να μεσολαβήσει ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 20χρονο που αναζητείται. Όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος ήταν γνώριμος των δύο Μαροκινών. Η κατάσταση της υγείας του Αιγύπτιου -πάντως- δεν εμπνέει ανησυχία, σε αντίθεση με τον 19χρονο, τα τραύματα του οποίου αποδείχθηκαν σοβαρά.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για το περιστατικό και σε συνεργασία με συναδέλφους τους της 'Αμεσης Δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα τους δύο εκ των τριών φερόμενων ως δραστών, που οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα