Σύγκρουση μονοκινητήριου αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων

Πολύ σοβαρές ζημιές σε ένα μικρό οίκημα του στρατιωτικού αεροδρομίου Πάχης Μεγάρων της Αεροπορίας Στρατού, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, προκάλεσε πριν από μία ώρα μονοκινητήριο πολιτικό αεροσκάφος, που επιχειρούσε να προσγειωθεί σε αυτό.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα, πολίτες, οι οποίοι δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, αλλά ωστόσο μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Θριάσειο Νοσοκομείο της Ελευσίνος.

Οι ίδιες στρατιωτικές πηγές υποστηρίζουν ότι το αεροσκάφος ενώ βρισκόταν στη φάση της προσγειώσεως αντί να προσεγγίσει στην

πολιτική πλευρά του στρατιωτικού αεροδρομίου, που χρησιμοποιείται από αερολέσχες και ιδιωτικές εταιρείες, για ανεξακρίβωτους μέχρι ώρας λόγους, προσέγγισε στον αντίστοιχο στρατιωτικό χώρο και συγκρούστηκε με τον οικίσκο αυτό όπως προαναφέρθηκε, κάτι που προκάλεσε σοβαρές ζημιές, τόσο στο αεροσκάφος, όσο και στον οικίσκο.

Καμία απολύτως ζημιά δεν σημειώθηκε σε στρατιωτικό υλικό και μέσα.

Τόσο η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, όσο και η αρμόδιες στρατιωτικές αρχές έχουν επιληφθεί του συμβάντος για περαιτέρω έρευνα.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα