Συγκλονιστικές εικόνες από την νεροποντή που έπληξε την Αττική

Αν και μικρής διάρκειας η βροχή ''κατάφερε'' να προκαλέσει να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Η νεροποντή ξεκίνησε γύρω στις τρεις το μεσημέρι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, να εγκλωβιστούν οχήματα και να κλείσουν μεγάλες λεωφόροι.

Εξαιτίας της δυνατής βροχής οι πεζοί δεν μπορούσαν να διασχίσουν τους δρόμους και τα αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα για πολύ ώρα.

Συγκεκριμένα στο Ίλιον έχουν πλημμυρίσει πολλές περιοχές ενώ η Θηβών έχει κλείσει σε αρκετά σημεία, με τα αυτοκίνητα να βρίσκονται το ένα -κυριολεκτικά- πάνω

στο άλλο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Στο Μενίδι οι οδηγοί έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους πάνω στα πεζοδρόμια, αφού τα νερά έχουν μεγάλη ορμή και οι κάδοι απορριμμάτων βρίσκονται παντού διασκορπισμένοι.

Περισσότερες από 150 κλήσεις έχει δεχτεί η πυροσβεστική για άντληση υδάτων σχεδόν σε όλη σχεδόν την Αττική, κυρίως στα Δυτικά Προάστια.

Μικροπροβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών ανέμων. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτερύγων και των καταμαράν από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό. Τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε το προγραμματισμένο για τις 4 δρομολόγιο του ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου speedrunner για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο. Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Αγ.Μαρίνα -Νέα Στύρα και Σαλαμίνα-Πειραιάς.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Σαλαμίνα για το Πέραμα. Δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Θάσο.

Διαβάστε ακόμα:

Πάνω από 150 κλήσεις στην πυροσβεστική λόγω... κακοκαιρίας

Οδηγίες προς τους πολίτες για την κακοκαιρία

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Πλημμύρισαν με σκουπίδια οι δρόμοι της Τρίπολης (ΦΩΤΟ)

Φόβοι για εγκλωβισμένους σε πλημμυρισμένο πάρκινγκ στο Ίλιον

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Καβάλα (VIDEO)

Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Keywords
Αναζητήσεις
νεα απο ιλιον για την νεροποντι
Τυχαία Θέματα