Συγκλονισμένος ο Λυκουρέντζος από τον θάνατο του Μητσόπουλου

Συγκλονισμένος με το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου είναι ο πρώην Υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς συνδέονταν με αδελφική φιλία με τον εκλιπόντα από τα χρόνια της ΔΗ.ΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου και της ΟΝΝΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο βουλευτής Αρκαδίας ενημερώθηκε πριν από λίγο για το χαμό του καλού του φίλου και ξέσπασε σε κλάματα ενώ τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Αγαπημένε

φίλε Τάσο αιωνία σου η μνήμη

Συναντηθήκαμε στα φοιτητικά σου χρόνια,εγω μεγαλύτερός σου και εσύ νέος με ήθος,ακεραιότητα,ευγένεια,αξιοπρέπεια και αγάπη για την πατρίδα.

Την πατρίδα την οποία ενώνει ο Εθνικός Ύμνος.

Αγωνιστήκαμε στην ΟΝΝΕΔ,στη νεολαία της Δημοκρατικής Ανανέωσης,ως υπεύθυνος εσύ του μαθητικού τμήματος και εγώ Πρόεδρος.Αξεπέραστη η ποιότητα της συνεργασίας μας.

Πάντα συναινετικόςκαι μαχητικός για τις φιλελεύθερες αξίες και με αμείωτο το ενδιαφέρον σου για τον αγαπημένο σου ΔΗ.ΣΥ., με τον οποίο ανεδείχθης Υπουργός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αφήνεις παρακαταθήκη το φωτεινό σου παράδειγμα,άξιον μιμήσεως και υπερηφάνειας για τους γονείς,τους συνεργάτες και τους φίλους σου.

Καλό Ταξίδι,αγαπημένε φίλε!

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα