Συγχαρητήρια από το εξωτερικό για τον Χρήστο Φερεντίνο

Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές στη χώρα μας αφού μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Η επιβράβευση αυτή τη φορά ήρθε και από το εξωτερικό, αφού ο εκπρόσωπος της Fremantle Media (εταιρία παραγωγής μεγάλων format παγκοσμίως), Χάουαρντ Χέντριτς, έστειλε γραπτώς τα συγχαρητήριά του για το ελληνικό project Άκου τι είπαν!

Μεταξύ

άλλων ανέφερε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από άρτιους επαγγελματίες, εξαιρετικό κάστιγκ παικτών, άψογη τεχνική υποστήριξη, και υψηλότατο επίπεδο γραφικών και αισθητικής σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος παραγωγής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής του παιχνιδιού παγκοσμίως.

Αυτή τη στιγμή, το Άκου τι είπαν παίζεται σε 22 χώρες και σύμφωνα με τον Χάουαρντ Χέντριτς, ο Έλληνας παρουσιαστής συγκρίνεται μόνο με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στήβεν Χάρβεϊ. Μάλιστα, ζήτησε ένα επεισόδιο του Άκου τι είπαν να διανεμηθεί στους παραγωγούς των 22 χωρών που μεταδίδεται το παιχνίδι ως παράδειγμα προς μίμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρελθόν για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης

Μεγάλος διαγωνισμός PIRELLI

Ψάχνει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης

Το πρώτο cd του Γιάννη Χαρούλη με την εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Το Mazoo and the Zoo με την εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Γιατί έμεινε 20 λεπτά όρθιος έξω από το στούντιο ο Τσίμας;

Πικρό διαζύγιο για παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Ο 2ος τόμος της συλλογής της Ελληνικής Μυθολογίας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα