Σβίγκου: "Μειώνεται η απόσταση από τους δανειστές"

«Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι μία έκτακτη λύση. Δεν υπήρχε κάποιο νομοσχέδιο για να έρθει ως τροπολογία στη Βουλή και να περάσει το θέμα των αποθεματικών των ΟΤΑ. Ήταν μία πολιτικά επιβεβλημένη απόφαση ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ράνια Σβίγκου.

Σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, υποστήριξε ότι «με την τελευταίας του παρέμβαση ήταν αρκετά κατατοπιστικός" ενώ η κυρία Σβίγκου ξεκαθάρισε πως "μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε σε ένα πλαίσιο οικονομικής στενότητας, παρόλα αυτή η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί πλήρως σε όλες στις υποχρεώσεις".

Η κ. Σβίγκου είπε πως η χώρα ανταποκρίνεται πλήρως και καυτηρίασε τη στάση της ΝΔ η οποία «έλεγε ότι χρεωκοπούμε από τις 26 Ιανουαρίου». Μάλιστα η κα Σβίγκου τόνισε χαρακτηριστικά πως: «ο εκβιασμός των δανειστών έχει στόχο να υποχωρήσουμε και στα εργασιακά και στις συντάξεις αλλά αν υποχωρήσουμε αυτή η Κυβέρνηση δεν θα έχει κανένα νόημα”.

H εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι μειώνεται η απόσταση από τους δανειστές, σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε σε αυτά που έχουμε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα