Στρατηγός Κωσταράκος: Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες σε πέντε μεγάλες ταυτόχρονες ασκήσεις

Με τον δικό του τρόπο, μέσω twit, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος εξέφρασε τις ευχές του προς το σύνολο του προσωπικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που αυτή τη στιγμή ασκούνται ταυτόχρονα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ετοιμότητά τους και την αποφασιστικότητά τους προς τον οποιονδήποτε, πραγματοποιώντας πέντε ασκήσεις!
Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατηγός Κωσταράκος με το προ μερικών

ωρών twit του σημείωνε τα εξής: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν συγχρόνως τις ασκήσεις: “NOBLE DINA”, «ΗΝΙΟΧΟΣ», «ΛΑΙΛΑΨ», «ΟΡΜΗ» και «ΑΙΓΙΑΛΟΣ». Και μια δεκάδα μικρότερες. Καλη επιτυχία παιδιά».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη άσκηση (“NOBLE DINA”) είναι διεθνής καθώς συμμετέχουν Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ και πραγματοποιείται στην Ανατολική Μεσόγειο, Νοτίως Κρήτης και ολοκληρώνεται αύριο, ενώ οι υπόλοιπες είναι αμιγώς ελληνικές, διακλαδικές, οι τρεις τελευταίες («ΛΑΙΛΑΨ», «ΟΡΜΗ» και «ΑΙΓΙΑΛΟΣ») του Αρχηγείου Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η «ΗΝΙΟΧΟΣ» του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, στην οποία «κολλάνε» οι τρεις του ΠΝ και συνασκούνται οι πάντες σε αεροναυτικές επιχειρήσεις.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα