Στραγγάλισε τη μητέρα του και σκηνοθέτησε ληστεία για να ξεφύγει

Ο ίδιος ο γιος της 61χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ιλιον είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτός που τη στραγγάλισε. Ο 36χρονος αρχικά αρνήθηκε επίμονα την ενοχή του, αλλά τελικά ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οπως υποστήριξε, κίνητρο της πράξης του ήταν η συχνά ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά της μητέρας του εις βάρος του και το έντονο αίσθημα απόρριψης που ένιωθε. Ισχυρίστηκε

ότι την ημέρα του φονικού η 61χρονη τού επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή, φραστικά αλλά και σωματικά, με τη χρήση καλωδίου μπαλαντέζας, το οποίο, αφού της το πήρε από τα χέρια, το χρησιμοποίησε για να τη στραγγαλίσει.

Στη συνέχεια, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, σκηνοθέτησε ληστεία: φρόντισε ώστε οι χώροι του διαμερίσματος να παρουσιάζουν εικόνα «επιλεκτικής έρευνας» και αφαίρεσε 1.850 ευρώ, που τα έκρυψε σε ντουλάπα υπνοδωματίου όπου και βρέθηκαν. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το σπίτι κι όταν πια επέστρεψε αργότερα, ειδοποίησε την Αμεση Δράση και προσποιήθηκε ότι μόλις είχε βρει δολοφονημένη τη μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα