Στο Μέγαρο Μουσικής ο Κινεζικός Καλλιτεχνικός Θίασος ΑμεΑ

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών παρουσιάζει το Μέγαρο Μουσικής στις 27 και 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, με τη συμμετοχή του Κινεζικού Καλλιτεχνικού Θιάσου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Με διαπιστευτήρια από όλο τον κόσμο ο Κινεζικός Καλλιτεχνικός Θίασος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έρχεται να προσφέρει ένα θέαμα βαθειά συγκινητικό και ουσιαστικά ψυχαγωγικό. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες, με αφοπλιστική

ικανότητα να υπερβαίνουν τις δυσκολίες, μεταδίδουν τη μαγεία τους με μοναδικό τρόπο και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σθένους.

Ο Θίασος των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έχει παρουσιάσει, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, περισσότερα από 100 θεάματα και έχει περιοδεύσει σε τριάντα χώρες της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Η διαδρομή τους άρχισε το 1987, όταν 30 άτομα με ειδικές ανάγκες και αγάπη για τις τέχνες έγιναν δεκτοί στο Φεστιβάλ Τεχνών της Κίνας και δημιούργησαν τον Θίασο. Τα επόμενα 13 χρόνια παρέμειναν μια ερασιτεχνική ομάδα και το 2000 δημιούργησαν για πρώτη φορά ένα μεγάλης κλίμακας θέαμα με τίτλο «My Dream», μια παραγωγή υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών. Από το 2002 άρχισαν να δίνουν παραστάσεις, που είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση από το κοινό. Το 2004 ο Θίασος εξελίχθηκε σε επαγγελματικό σύνολο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 11, 20, 28 και 40 € (Διακεκριμένη Ζώνη).

Ειδικές τιμές: 6,50 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α.), 8,50 € (65+, πολύτεκνοι).

Keywords
Τυχαία Θέματα