Στο Mega ψάχνουν δημοσιογράφους εκτός καναλιού για τα δελτία

Καράβι που πάει στα τυφλά θυμίζει το Mega το τελευταίο διάστημα, καθώς οι μεγαλομέτοχοι δεν έχουν καταλήξει σε αποφάσεις για όλες τις θέσεις-κλειδιά του σταθμού και περιορίζονται σε προσωρινές λύσεις, οι οποίες όμως δεν δείχνουν να έχουν μεγάλη επιτυχία. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού την Τρίτη και την Τετάρτη βρέθηκε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΑΝΤ1, ενώ τη Δευτέρα κέρδισε μεν, αλλά οριακά.

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ

Καταρχήν,

η θέση του διευθυντή Ειδήσεων καταλήφθηκε -προσωρινά- από τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος όσοι τον βλέπουν λένε πως έχει γίνει… άλλος άνθρωπος. Σε αντίθεση με τις φωνές και τους τσακωμούς που είχε στο παρελθόν με τους δημοσιογράφους, έχει γίνει σχεδόν… μελιστάλαχτος. Τη Δευτέρα συγκάλεσε συνέλευση και μίλησε. Απέφυγε να πει κακή κουβέντα για τον παραιτηθέντα Χρήστο Παναγιωτόπουλο (που λίγες μέρες πριν «έθαβε» ασταμάτητα), και μάλιστα τον ευχαρίστησε δημοσίως, ενώ έδειξε πως πιστεύει ότι «ήρθε για να μείνει». «Με μένα θα γίνετε καλύτεροι… Εγώ πάντα έλεγα τα ονόματά σας όταν παρουσίαζα τα ρεπορτάζ σας (κάρφωσε έτσι τη Σαράφογλου)… Θα δώσουμε έμφαση στα κοινωνικά θέματα και στα ρεπορτάζ από την Περιφέρεια», είναι μερικά μόνο από όσα είπε στους δημοσιογράφους.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η πρωτοβουλία Στραβελάκη να μιλήσει, και μάλιστα να είναι τόσο μελιστάλαχτος, οφείλεται σε ένα ραντεβού που είχε με έναν εκ των μεγαλομετόχων του Mega, τον Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος του επιφύλαξε καρότο και μαστίγιο. Το καρότο είχε να κάνει με τη γνωστή σε όλους εργατικότητά του («Ξέρω ότι δουλεύεις πολύ σκληρά χρόνια τώρα στο κανάλι») και το μαστίγιο με τη συμπεριφορά του («Πρέπει να μιλάς με καλύτερο τρόπο στον κόσμο. Ξέρω και ξέρεις τι λένε για σένα»). Ετσι εξηγείται η αλλαγή συμπεριφοράς που έχει ξενίσει τους συναδέλφους του στο κανάλι, οι οποίοι τον προτιμούσαν μεν ως παρουσιαστή από τη Μαρία Σαράφογλου, αλλά δεν τους άρεσε ο τρόπος που τους μιλούσε και τους ζητούσε τα ρεπορτάζ. Από την πλευρά της, η Μαρία Σαράφογλου τις τελευταίες μέρες δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο που παρουσίαζε επί Παναγιωτόπουλου. Εμφανώς «πεσμένη» και με την αγωνία για το προσωπικό της μέλλον, καθώς ακούγονται πολλά για τη θέση των παρουσιαστών του κεντρικού Δελτίου.

ΟΝΟΜΑΤΑ

Στην παρούσα φάση, πάντως, το επικρατέστερο από τα σενάρια είναι να παραμείνει προσωρινά (;) στη θέση του διευθυντή Ειδήσεων ο Νίκος Στραβελάκης, ενώ η πιθανότητα να αναλάβει η Ολγα Τρέμη μάλλον απομακρύνεται, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με το κανάλι για τις προϋποθέσεις που θα επιθυμούσε. Σε ό,τι αφορά τους κεντρικούς παρουσιαστές, το σενάριο περί Εύας Αντωνοπούλου χάνει έδαφος, καθώς οι εκδότες δεν θέλουν να έχουν δύο γυναίκες παρουσιάστριες στο καθημερινό και στο Δελτίο του Σαββατοκύριακου. Σε περίπτωση που η θέση του κεντρικού άνκορμαν του Σαββατοκύριακου συμπληρωθεί εκ των έσω, τότε τις σοβαρότερες πιθανότητες έχει ο Αντώνης Φουρλής. Το πρόβλημα με την περίπτωσή του είναι πως έχει σοβαρά καθήκοντα στο κανάλι, πέραν της παρουσίασης, από τα οποία θα λείψει και η απουσία του δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί. Ωστόσο, δυνατά παίζει και το όνομα του Σωτήρη Δανέζη.

Σκέψεις υπάρχουν και για ενδεχόμενη μεταγραφή άνδρα παρουσιαστή για τα Σαββατοκύριακα, αλλά αυτό θεωρείται δύσκολο να υλοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, λόγω και των γενικότερων δυσκολιών που υπάρχουν στη λήψη αποφάσεων στο κανάλι. Το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου που ακούστηκε δείχνει μάλλον στην παρούσα φάση να μην παίζει. Αλλωστε, ο πολύπειρος και με μεγάλες επιτυχίες παρουσιαστής δεν θα δεχόταν να πάει «αναπληρωματικός» της Μαρίας Σαράφογλου τα Σαββατοκύριακα. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανύποπτο χρόνο για επιτελικό ρόλο στις ειδήσεις του Μεγάλου Καναλιού έχει «πέσει» και το όνομα του δημοσιογράφου και στενού συνεργάτη του Σταύρου Ψυχάρη, Βασίλη Χιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παύλος Τσίμας "εκτοπίζει" τον Άρη Πορτοσάλτε

Γιατί κλείνουν τα περιοδικά TV Box και Parents;

Ποιος ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα του SKAI FM;

Σε κλάματα ξέσπασε η Πόπη Τσαπανίδου! (VIDEO)

Σε 27 χώρες θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την ελληνική κουζίνα

Κυκλοφοριακή άνοδος για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Φαίη Σκορδά βάζει βενζίνη και «αναστατώνει» κόσμο!(VIDEO)

Πλειστηριασμοί και καταδίκες για τον Γιάννη Φιλιππάκη

Η μετεωρολόγος έφυγε από το πλάνο ουρλιάζοντας...(VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα