Στην Αθήνα ο αρχιτέκτονας του μνημείου των Δίδυμων Πύργων

Ο Peter Walker, o επιστήμονας που έχει συνδέσει το όνομά του με το έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του μνημείου των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης, καταφθάνει στην Αθήνα, προσκεκλημένος του Megaron Plus.

O Peter Walker έρχεται στο Μέγαρο για μια διάλεξη κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει στο κοινό το έργο του, θα μιλήσει για τη συναισθηματική φόρτιση που συνόδευσε τη μελέτη για τo μνημείο των Διδύμων Πύργων, αλλά και για το Bangaroo Headland Park στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

Θα εξηγήσει επίσης με ποιον τρόπο προσεγγίζει κάθε νέα μελέτη και θα τονίσει τη σημασία του ανατρεπτικού αρχιτεκτονικού ύφους του σε διάσημα έργα, όπως το Sony Center στο Βερολίνο και το Ξενοδοχείο Κεμπίνσκι στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

21 Μαΐου 2015
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα - Τηλ.: 2107282333
Ώρα 19:00. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus.

Η διάλεξη πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ). Συντονίζει ο αρχιτέκτων και αρχιτέκτων τοπίου Θωμάς Δοξιάδης. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή και μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή τους θα αρχίσει στις 5:30 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα