Στη γωνία περιμένουν οι καραμανλικοί το ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΣΤΑΤ

Όσο η έρευνα για το τι έγινε στην ΕΛΣΤΑΤ με το έλλειμμα του 2009 προχωράει τόσο οι καραμανλικοί βουλευτές αλλά και όσοι ήταν στο Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία θα ανεβάζουν τους τόνους για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σήκωσε ψηλά τους

τόνους με τη χθεσινή του ανακοίνωση εναντίον του Παναγιώτη Ρήγα, αλλά με τα βέλη να στρέφονται στο τέλος εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Ο Παναγιώτης Ρήγας από την πλευρά του εξαπέλυσε και ο ίδιος επίθεση εναντίον των κυβερνήσεων Καραμανλή πυροδοτώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ. Το απόσπασμα της ανακοίνωσης είναι αντιπροσωπευτικό:

"Δεν θα περίμενε κανείς αποδοκιμασία –και πολύ περισσότερο συγγνώμη- από τον κ. Ρήγα και το ΠΑΣΟΚ για τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Α. Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ κατά την εποχή του. Άλλωστε το «φούσκωμα» του ελλείμματος, για το οποίο έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη, είναι προϊόν «αγαστής» συνεργασίας τους και «φυσική συνέχεια» του αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν" του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησαν στον εφιάλτη των "Μνημονίων". Όσο για την "παραχάραξη της αλήθειας", ο κ. Ρήγας μάλλον δεν θέλει να συνειδητοποιήσει το νόημα της λαϊκής ετυμηγορίας για το ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή έχει πια επανειλημμένως εκφρασθεί, αποδίδοντας έτσι με αδιάσειστο δημοκρατικό τεκμήριο τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Γι’ αυτό και κάθε άλλη απάντηση περιττεύει"

Την κόντρα αυτή παρακολουθεί διακριτικά το Μαξίμου αφού το ΠΑΣΟΚ αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μοναδικό κυβερνητικό εταίρο και είναι φυσικό να μην θέλουν να διαταραχθεί η ισορροπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα