Στέλεχος της Merrill Lynch αποκαλύπτει τι είπαν Σταθάκης και Μηλιός στο City

Ένα από τα κορυφαία στελέχη της τράπεζας Bank of America-Merrill Lynch μίλησε για συνάντηση που έγινε χθες ανάμεσα στον Γιώργο Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπους ξένων Funds στο City του Λονδίνου. Ο Θάνος Βαμβακίδης μιλώντας στον Βήμα Fm για την επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη και του Γιάννη Μηλιού στο Λονδίνο

ανέφερε ότι πρόθεσή τους ήταν να εξηγήσουν το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το στέλεχος της Merrill Lynch αναφέρθηκε και στο περιβόητο πλέον e-mail από την Capital για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: "Τα όσα καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της Capital δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση. Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σκοπό ο κ. Σταθάκης να εξηγήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ομάδα επενδυτών μας. Δεν είπε κάτι που δεν είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό".

Σχολιάζοντας περαιτέρω το e-mail της Capital ανέφερε "Δεν ήταν παρών (σ.σ.: ο εκπρόσωπος της Capital) στην εκδήλωση της Bank of America-Merryll Lynch και πολλά από αυτά στα οποία αναφέρεται στο mail δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση. Σ’ αυτήν ο κ. Σταθάκης εξήγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό, και στη συζήτηση υπήρχαν ερωτήσεις και γενικά οι επενδυτές ευχαρίστησαν τον κ. Σταθάκη γι’ αυτή την παρουσίαση».

Ο Θάνος Βαμβακίδης σημείωσε στη συνέχεια πως αυτό που τρομάζει τις αγορές είναι το άγνωστο, επομένως θεωρεί πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε θετική κατεύθυνση.

"Το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές και άρα, από αυτήν την άποψη, ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό είναι καλό για τις αγορές. Αυτό που τις απασχολεί είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τι θα γίνει μετά το review της ελληνικής οικονομίας" τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μηλιός και Σταθάκης "σόκαραν" τα funds! (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Keywords
Τυχαία Θέματα