Στα ύψη η τηλεθέαση για Λιάγκα-Σκορδά

Δυναμική ήταν η επιστροφή του τηλεοπτικού ζευγαριού που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Αν και ο βασικός τους αντίπαλος, το πρωινό του MEGA με τον Μάρκο Σεφερλή, θα βγει στον αέρα την επόμενη εβδομάδα, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν ο Γιώργος και η Φαίη στην πρεμιέρα δείχνουν ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να βρεθεί στην κορυφή και τη φετινή σεζόν.

Στο γενικό σύνολο το "Πρωινό" συγκέντρωσε το 40,6% του

τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας ακόμα και στο 45,2% μεταξύ 11:00 - 11:30. Οι αντίπαλες ενημερωτικές εκπομπές υποχώρησαν κατά πολύ και περιορίστηκαν στο 10,3% το "Live U" και στο 9,9% το "Τώρα" .

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν μαζί τους και το δυναμικό κοινό, καθώς στις ηλικίες 15-44 η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 42%, αγγίζοντας ακόμα και το 47,6%! Να σημειώσουμε ότι μεταξύ 10:00 - 10:30, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που βρέθηκε απέναντι από το ζευγάρι του ΑΝΤ1, κατάφερε να κρατήσει μαζί της το 27,3% στο δυναμικό κοινό, έναντι του 33,6% που προτίμησε το "Πρωινό"

Οι πρωινές μάχες μόλις ξεκίνησαν και ο δρόμος για τους μονομάχους θα είναι μακρύς. Αν θα έχει ανατροπές ή όχι... ο χρόνος θα απαντήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα