Στα readiness της 133 Σμηναρχίας Μάχης ο Πάνος Καμμένος

«Συνήθως οι νέοι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας συνηθίζουν να ξεκινούν τις περιοδίες τους στις μονάδες από επισκέψεις σε Μείζονες Σχηματισμούς των τριών Κλάδων. Εγώ προτίμησα οι πρώτες μου ενέργειες ήταν η κατάθεση στεφανιών στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, στον τάφο του ήρωα-Καταδρομέας Μανώλη Μπικάκη και η επίσκεψή μου στα readiness της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου, εδώ που χτυπά η «καρδιά» της ΠΑ» τόνισε ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος μιλώντας και

συντρώγωντας με τους πιλότους και τους τεχνικούς των αεροσκαφών ετοιμότητος της ΠΑ στην 133 Σμηναρχία Μάχης και δίδοντας έτσι «το στίγμα» των προθέσεών του.

Ο ΥΕΘΑ, μετέβη στην 133 ΣΜ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι)Χρήστος Βαΐτσης και ο Διοικητής της 133 ΣΜ, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Άγγος.
Επίσης επισκέφτηκε ένα από τα αεροσκάφη ετοιμότητος F-16C Block.52+ της 340 Μοίρας στο σέλτερ του, όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δυνατότητές του από τον πιλότο του.
Τον υπουργό συνόδευε ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης και ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ, Επίτιμος Αρχηγός ΑΤΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Θεολόγος Συμεωνίδης.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα