Σπηλιωτόπουλος: Στις δημοτικές.. κρίνονται πρόσωπα

Στις δημοτικές εκλογές κρίνονται τα πρόσωπα και τα πολιτικά κόμματα, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας

Στις δημοτικές εκλογές κρίνονται τα πρόσωπα για αυτό και εγώ θέλω να αφιερώσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην πόλη μου. Για αυτό και παραιτήθηκα από βουλευτής και ανέστειλα την κομματική

μου ιδιότητα. Οι επιλογές θα είναι λοιπόν αυτοδιοικητικές. Στόχος μου είναι η δόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι δημοσκοπήσεις όπως έχω ξαναπεί είναι μια φωτογραφία της στιγμής. Από τότε που δημοσιεύτηκε η τελευταία δημοσκόπηση, έχουν υπάρξει εξελίξεις. Η πρώτη είναι η παραίτηση μου από το βουλευτικό αξίωμα.

Δεν με ανάγκασε κανείς να παραιτηθώ, ήταν δική μου επιλογή και απόφαση, γιατί στόχος μου είναι να αφοσιωθώ στο έργο της δημοτικής αρχής. Δεύτερον στις δημοσκοπήσεις ο κ. Κακλαμάνης έχει 11,8%. Εάν αυτό το ποσοστό συμψηφιστεί με το δικό μου, τότε ξεπερνά τον κ. Καμίνη», δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, «ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα παραμείνω στο Δήμο Αθηναίων». «Πιστεύω στην ανοιχτή, ελεύθερη και συμμετοχική κοινωνία. Πιστεύω στην συμμετοχή των πολιτών στο Δήμο. Στα κρίσιμα θέματα προτείνω να υπάρχουν τοπικά δημοψηφίσματα», πρόσθεσε. «Σε όποια θέση και αν βρίσκομαι, θα δώσω το παράδειγμα και θα μείνω δίνοντας τη μάχη της Αθήνας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Αθήνα πρέπει να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας και τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο. Για να γίνει αυτό πρέπει η πόλη να είναι ασφαλής, καθαρή και φωτεινή».

Χαρακτήρισε δε «απαράδεκτο» να αλλάζει μέσα σε μια νύχτα ο χαρακτήρας του Εθνικού Κήπου. «Ο Εθνικός Κήπος, πρέπει να προστατευτεί, διότι αυτά τα 180 στρέμματα δίνουν πνοή σε όλη την Αθήνα», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα