Σπάραξε στο κλάμα η Φαίη Σκορδά!

Η λατρεία που έχει η Φαίη Σκορδά στα παιδιά της θεωρείται δεδομένη. Ο μεγάλος της γιος Γιάννης, αλλά και ο μικρότερος Δημήτρης είναι ολόκληρη η ζωή της. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια εκδηλώνει την αγάπη της με χίλιους τρόπους για τα αγγελούδια της. Τις τελευταίες, όμως, δύο εβδομάδες η Φαίη έχει έρθει σε δύσκολη θέση.

Ο γιος της, Γιάννης, τής είπε κάτι κι εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, κατανοώντας το λάθος της.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της

Φαίης είναι πολλές. Υπάρχει πάντα το «Πρωινό», στο οποίο αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας της, ενώ τον τελευταίο καιρό είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας δύο εταιρειών, ιδιότητα που μεταφράζεται σε πολλές φωτογραφίσεις καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Φαίη Σκορδά απουσιάζει πολλές ώρες από το σπίτι και ο Γιάννης της, με την παιδική αθωότητα και ειλικρίνεια, της υπενθύμισε το εξής: «Μαμά, δεν σε βλέπω καθόλου»!

Αυτή η φράση του παιδιού σύμφωνα με το Περιοδικό YES, τη λύγισε. Έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να φτάσει στο σημείο να απομακρυνθεί από τα παιδιά της.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι το νόημα της ύπαρξής της, αλλά αυτό το παράπονο την ταρακούνησε για τα καλά.

Πλέον, η Φαίη Σκορδά θέλει να επανορθώσει και γι” αυτόν το λόγο προσπαθεί με κάθε τρόπο να τελειώνει τις δουλειές όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επιστρέφει στο σπίτι με τα παιδιά της.

Μάλιστα, δεν ξεχνάει να ανεβάζει και φωτογραφίες στο Instagram με τους γιους της, θέλοντας να φωνάξει σε όλο τον κόσμο πόσο «πεθαίνει» για τους… άντρες της!

Διαβάστε ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα