Σοβαρή ασθένεια χτύπησε και το γιό του Ανδρέα Μπάρκουλη

Σαν να μην έφταναν τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, μια σοβαρή ασθένεια "χτύπησε" τώρα και το γιό του, Νικόλα, η οποία, αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, μπορεί να επιφέρει χειρότερα δεινά. Διαβάστε τί λέει για όλα αυτά η Μαρία Μπάρκουλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", ο γιός του Ανδρέα Μπάρκουλη πάσχει από τη νόσο του Crohn. Πρόκειται για αυτοάνοση νόσο που "χτυπάει" το γαστρεντερικό σύστημα του οργανισμού και αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως μπορεί να επιφέρει μοιραίες βλάβες.

Η κατάσταση

της υγείας του παιδιού ανησύχησε την οικογένεια, όταν διαπίστωσαν ότι έχανε βάρος. Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, ο μικρός έχει προσβληθεί από την ασθένεια εδώ και οκτώ μήνες.

"Ο Νικόλας πέρασε μεγάλη κατάθλιψη και, όπως μας είπαν, αυτό το νόσημα το δημιουργεί ο εαυτός μας", δήλωσε σχετικά η μητέρα του, Μαρία Μπάρκουλη και κατέληξε: "Με τόσα προβλήματα τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας, που τα περνάει μαζί μας και ο Νικόλας, τί περιμένεις;".

Ο Νικόλας Μπάρκουλης ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται από γιατρό. Εμείς ευχόμαστε στον ίδιο περαστικά -και γρήγορα- και κουράγιο στην οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα