Σοκάρει η φωτο της Cindy Crawford χωρίς ρετούς και photoshop (ΦΩΤΟ)

Είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες μοντέλες που περπάτησαν πάνω στον πλανήτη, και απ' ότι καταλαβαίνουμε είναι και ακομπλεξάριστη, διότι έχει «συμβιβαστεί» με τα χρόνια της και το κορμί της, αφού έχει γεννηθεί στις 20 Φλεβάρη 1966, και το πραγματικό της όνομα είναι Cynthia Ann.

Έτσι η Cindy Crawford σε νέα της φωτογράφηση στο περιοδικό μόδας «Marie Claire» του Απριλίου θέλησε να απομυθοποιήσει το τοπ μόντελ, και να δήλωσει

σε όλους τους τόνους ότι είναι μια γυναίκα όπως όλες οι άλλες.

Είναι μια τολμηρή φωτογράφηση, όχι γιατί «γκρεμίζει» τον μύθο της, αλλά για να καταστρέψει το παραμύθι που θέλουν να πουλάνε τα media και οι εταιρείες χορηγοί για το «γυναικείο πρότυπο» που θέλουν να λανσάρουν, του αψεγάδιαστου κορμιού.. αφού χιλιάδες φορές έχουμε γράψει ότι η ομορφιά κρύβεται στην ατέλεια.. και ότι η εξωτερική ομορφιά πηγάζει από «μέσα» μας..

Έτσι τόλμησε να να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνους ρετούς, χωρίς photoshop παρά λίγο μακιγιάζ, αφού το ξέρει έτσι κι αλλιώς ότι είναι ωραία.

Την φωτογραφία ανέβασε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Charlene White και πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου για να μοιράζει στα δυο τους χρήστες των social media που άλλοι γράφουν θετικά.. γιατί το τόλμησε, κι άλλοι αρνητικά «αφού έγινε έτσι τι την ήθελε την φωτογράφηση;»..

Βέβαια Crawford στο πέρασμα του χρόνου πέρασε κι από πλαστικούς χειρουργούς κι από άλλες ιατρικές ειδικότητες για να διατηρήσει την λάμψη της.. που εδώ και μερικά χρόνια αναφέρουν γνωστά life style περιοδικά.

Εμείς από την στήλη «κόκκινα παπούτσια» παίρνοντας θέση για το ζήτημα της δίνουμε τα εύσημα.. {και μπράβο της} πρώτον γιατί τόλμησε να δείξει το καλό παράδειγμα και στις υπόλοιπες «ασήμαντες» ομορφιές της διπλανής πόρτα.. να αγαπάνε το κορμί τους και να συμβιβάζονται με την πραγματικότητα, και δεύτερον και σημαντικότερον ότι όλα τα «παραμύθια» των media κάποια στιγμή πρέπει τελειώνουν για να βρεθούν άλλα να τα αντικαταστήσουν ..

Εμάς μας αρέσει η Cindy Crawford γιατί είμαστε ακόμα ερωτευμένοι με την αρχική της εικόνα.. και όσα χρόνια και να βάλει επάνω της.. και όσες ρυτίδες ή ραγάδες χαράξουν το κορμί της για μας θα είναι το κορίτσι των εφηβικών μας χρόνων..

Απολαύστε τη όπως είναι τώρα και δείτε ένα φώτο αφιέρωμα στο μαγικό της κορμί..γιατί η Cindy είναι ιδέα.. είναι τραγούδι όπως έγραψε ο φίλος μας Μωυσής Ασέρ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί όταν είσαι ερωτευμένος με τον άλλον/η δεν σε νοιάζει τίποτα, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας είναι τυφλός όπως και η Δικαιοσύνη ..

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr



Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα