Σόκαρε την Σίτι η Λίβερπουλ

Με τον κόσμο της να τραγουδά, οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να μην μπουν «φορτωμένοι» στον αγώνα. Και η πρώτη γκολάρα δεν άργησε να έρθει, όταν ο Χέντερσον στο 11’ έστειλε την μπάλα συστημένη στην εστία του Χαρτ, αναγκάζοντας άπαντες να… ξεσηκωθούν τόσο για το προβάδισμα, όσο και τον τρόπο που αυτό ήρθε.

Σιγά-σιγά η Σίτι έδειξε να συνέρχεται. Να προσπαθεί να απειλήσει κι αυτή την αντίπαλη εστία. Και μπορεί σε πρώτη φάση ο Μινιολέ να ανακουφίστηκε -λόγω του ότι ο Αγούερο σημάδεψε δοκάρι-, ωστόσο στο 25’ μάζεψε την μπάλα μέσα απ’ τα δίχτυα, χάρη στο τελείωμα του Τζέκο (μετά

από ασίστ Αγουέρο).

Το παιχνίδι είχε πλέον ισορροπήσει, με τη Λίβερπουλ, βέβαια, να δείχνει πιο… ζεστή για να βρει το δρόμο προς το δεύτερο τέρμα. Και στην επανάληψη έδειξε να ψάχνεται ακόμα πιο έντονα προς αυτό το στόχο. Αλλά της έλειπε το… κάτι στην τελική πάσα. Κι αφού δεν γινόταν με συνεργασία να βγει κάτι -απέναντι στους κουρασμένους πολίτες- ο Κουτίνιο είπε να «μιμηθεί» τον Χέντερσον και με νέα φοβερή σουτάρα έγραψε το 2-1 στο 75’!

Ένα σκορ που… από τύχη δεν άλλαξε. Είτε ως προς το εύρος της νίκης των κόκκινων (με το χαμένο τετ-α-τετ του Στάριτζ), είτε ως προς τον… βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του Μάντσεστερ (με τους Αγουέρο και Σίλβα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες).

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα