ΣΟΚ: Ψυχοπαθής μαχαιρώνει ηλικιωμένο μες στη μέση του δρόμου!

Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε ο 64χρονος Τζέφρι Φράνκλιν από το Πλάιμουθ της Βρετανίας, όταν ένα βράδυ εκεί που περπατούσε του επιτέθηκε ένας άγνωστος με μαχαίρι και τον άφησε να πεθάνει μες στη μέση του δρόμου.

Όπως κατέθεσε ο Φράνκλιν στο δικαστήριο, περπατούσε ανυποψίαστος, όταν ξαφνικά τον πλησίασε ο Τζέιμς Άτκινσον και τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.

«Δεν είπε κουβέντα και άρχισε να με μαχαιρώνει στα πλευρά. Όταν γύρισα για να τον απωθήσω συνέχισε να με μαχαιρώνει ασταμάτητα στην κοιλιά», είπε ο ηλικιωμένος άνδρας.
Κάμερες κυκλοφορίας κατέγραψαν καρέ καρέ το περιστατικό,

ενώ ο Άτκινσον φαίνεται να μαχαιρώνει οχτώ φορές τον ηλικιωμένο άνδρα.



Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Φράνκλιν είχε μια μαχαιριά 15 εκ. και από μέσα φαίνονταν τα εντόσθιά του, ενώ είχε μαχαιριές στην πλάτη και στο στήθος.

Για καλή του τύχη ο 64χρονος μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες και ευτυχώς παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του γλίτωσε στο παρά τσακ.

Ο Άτκινσον πάλι αρνήθηκε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, ενώ ψυχίατροι που τον εξέτασαν είπαν ότι πάσχει από μια διαταραχή προσωπικότητας και πως τη μοιραία νύχτα άκουγε φωνές και συμπεριφερόταν σαν ζόμπι.

Ο 40χρονος ψυχοπαθής καταδικάστηκε σε φυλάκιση στις ψυχιατρικές φυλακές, ενώ το 64χρονο θύμα του εύχεται να μείνει εκεί για όλη του τη ζωή γιατί όπως είπε, ο επόμενος που θα βρεθεί στον δρόμο του θα είναι νεκρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα