Σοφία Βούλτεψη: "Δεν θα γίνουμε εμείς διαιτητές στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ"

«Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα γίνει οπωσδήποτε και πρόκειται για την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει πότε δήλωσε στα Παραπολιτικά 90.1 η Κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη .

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης στο Κάιρο ,τόνισε πως οι υδρογονάνθρακες ανήκουν σε όλους τους Κυπρίους και θα τους αποδοθούν όταν λυθεί το Κυπριακό.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό». «Μας χωρίζει άβυσσος , δεν θα γίνουμε εμείς οι διαιτητές στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την Κυβέρνηση και τρέφεται από τα μνημόνια και τη δυστυχία του κόσμου και ολοφύρεται γιατί δεν θα έχει λόγο ύπαρξης μετά, χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις τέθηκε το θέμα ότι η τρόικα διαφωνεί πανηγυρίζουν για αυτό».

Και κατέληξε: «Δεν καταστροφολογώ , η καταστροφή μπορεί να έρθει σε λίγες ώρες, αρκεί να μπεις ως ταύρος σε υαλοπωλείο όπως ο κ. Μηλιός ο οποίος είπε ότι αν μας εκβιάσουν θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τα ομόλογα».

Keywords
Τυχαία Θέματα