"Σιβηρία" οι σχέσεις Παυλόπουλου- Σαμαρά!

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί εντός της ΝΔ και της απομόνωσης και της εσωστρέφειας που υπάρχει στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, είναι πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει συναντηθεί καθόλου στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Παυλόπουλος προέρχεται από την ίδια... παράταξη με τον Αντώνη Σαμαρά,

οι δύο άνδρες δεν τα έχουν πει ποτέ κάτι που φανερώνει πολλά και είναι ενδεικτικό της πλήρους αποξένωσης που βιώνει η σημερινή Νέα Δημοκρατία.

"Δεν νοείται ο αρχηγός της κεντροδεξιάς να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο και να μην πάει να δει τον ΠτΔ" λέει με νόημα κορυφαίο στέλεχος της Συγγρού.

Ο Αντώνης Σαμαράς προφανώς, παρά την θεσμική θέση που έχει, δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ουκ ολίγες φορές ασκούσε κριτική στην πορεία της διαπραγμάτευσης στην συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, ενώ ήταν τελικά ο "εκλεκτός" του Αλέξη Τσίπρα για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Τους τελευταίος μήνες 2,5 μήνες που ο κ. Παυλόπουλος είναι ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, έχει περάσει πολύς κόσμος από το γραφείο του. Όχι όμως ο πρόεδρος της κεντροδεξιάς, που δεν έχει επιδιώξει καμία επαφή.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μέρα της εκλογής του ΠτΔ, όπου πήγε ο Σαμαράς για την εθιμοτυπική χειραψία.

Keywords
Τυχαία Θέματα