Σημαντικές συναντήσεις αύριο για τον Βενιζέλο!

Δύο συναντήσεις με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Γερμανό ομόλογό του θα έχει αύριο ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επίσημη τελετή ενάρξεως της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ.

Ο κ.Βενιζέλος θα συναντηθεί αύριο στις 13.00 στο Υπουργείο Εξωτερικών με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος βρίσκεται

ήδη στην Αθήνα και θα παραστεί στην επίσημη τελετή σήμερα το απόγευμα, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια, ενώ αργότερα, το απόγευμα στις 18:30, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Γερμανό ομόλογό του Frank Walter Steinmeier. Μετά το πέρας της κατ’ ιδίαν συναντήσεως των δύο ανδρών, θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο, ενώ ακολούθως ο κ. Βενιζέλος θα παραθέσει δείπνο εργασίας προς τιμήν του Γερμανού ΥΠΕΞ.

Ας σημειωθεί ότι εκτός των διμερών θεμάτων και των θεμάτων Ελληνικής προεδρίας θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθεί και το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά την προ ημερών τρομοκρατική επίθεση κατά της κατοικίας του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα που θα συναντηθούν οι δύο ΥΠΕΞ, αν και τότε ευθύς μόλις έγινε γνωστό το συμβάν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και άμεση και επίσημη ενημέρωση της Γερμανικής πλευράς.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα