Σημαδιακή μέρα, και στον έρωτα η 11/11!

Σημαδιακή μέρα, και στον έρωτα! Ξέρετε βέβαια, ότι η 11/11 θεωρείται μέρα του μεγάλου πάθους, και μέρα των μαγικών του έρωτα! Επίσης, θεωρείται μέρα καρμικής σημασίας, όπου ό,τι κάνεις, με όποιον άνθρωπο βρεθείς, ή κάνεις έρωτα, έχει ιδιαίτερη αξία για τη ζωή σου είναι μια από τις ημέρες που ο εγκέφαλος δίνει τα ηνία στην καρδιά και την διαίσθηση!

Είναι ημέρα μεταβατική, με σπουδαία σημασία στο ερωτικό πεδίο. Γιατί βοηθάει να δεις τι είναι αληθινό, αφού είναι μια ημέρα ιδιαίτερης αφύπνισης και επίγνωσης! Και είναι το πέρασμα από την διττότητα, από τον χωρισμό, στην ενότητα, στο Ένα! Όλα τα ζευγάρια έχουν ιδιαίτερη εύνοια σήμερα, να ανακαλύψουν, να βαθύνουν και να χρησιμοποιήσουν τν αγάπη τους για να ανέβουν μαζί τη σκάλα της συνείδησης!

Και μιας και είναι μια τόσο σπουδαία ημέρα, την γιορτάζει και το στερέωμα! Χορό κανονικό και ερωτικότατο στήνουν τα αστέρια και οι πλανήτες! Η Σελήνη, που βρίσκεται στους Ιχθείς, βάζει τα σοβαρά της, κάνοντας σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εκτοξεύοντας την λίμπιντο Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων, που ζουν τον απόλυτο έρωτα, ίσως και μεταξύ τους! Ίσως όμως, να έχουν και αλλού τον νου τους, ποιος ξέρει…

Γιατί έρχεται ένα ερωτικότατο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που γυρίζει ορθός, αλλά είναι ακόμα σε στάση. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, απογειώνονται ερωτικά, και πιθανόν να βρεθούν σε στενές επαφές με Ιχθείς, Σκορπιούς και Καρκίνους! Πολύ περισσότερο, που η Σελήνη κάνει και εξάγωνο με την Αφροδίτη, δημιουργώντας με αυτήν την όψη απίστευτο ερωτισμό, διάθεση για σωματική επικοινωνία, αλλά και γλυκιά φιλαρέσκεια. Κάνοντας σύνοδο με τον Χείρωνα, βοηθάει πολύ να γιατρευτούν καβγαδάκια και νευράκια, ειδικά σε Λέοντες, Κριούς και Τοξότες.

Το εξάγωνο τέλος που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα, λίγο πριν την μεγαλειώδη σύνοδο του Κυβερνήτη του Σκορπιού με τον Βόρειο Δεσμό της, δίνει βάθος και ένταση στον έρωτα, ειδικά σε Σκορπιούς και Ιχθείς.

Και έρχεται και το τρίγωνο Ποσειδώνα και Ερμή, να φέρει νέες γνωριμίες και τέλεια επικοινωνία, αλλά και πολύ ρομαντικό έρωτα σε όλα τα ζώδια, με ευνοημένους τρομερά τους ιχθείς πάλι, τους καρκίνους και τους Σκορπιούς! Είναι η μέρα των γλυκών υδάτινων ζωδίων σήμερα, τέλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα