"Σίγησε" το μαύρο κουτί και οι ελπίδες για το Boeing 777

Ένας μήνας ολοκληρώνεται σήμερα από τις 8 Μαρτίου, ημέρα που το Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών χάθηκε από το ραντάρ, προκαλώντας το ενδιαφέρον όλης της Υφηλίου.

Μπορεί εδώ και αρκετές μέρες να έχει λυθεί το μυστήριο σχετικά με την τύχη των επιβατών, μετά την επιβεβαίωση ότι βρέθηκαν συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό, ωστόσο, παραμένει άλυτο το μυστήριο

γύρω από τις συνθήκες που συνετρίβη το αεροσκάφος. Σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες, το μυστήριο αυτό φαίνεται πως θα μείνει άλυτο για πάντα, αφού οι ελπίδες που δόθηκαν το Σάββατο από την αναγνώριση ακουστικού σήματος στη θάλασσα που ανήκουν στο μαύρο κουτί, έσβησαν. Ο λόγος είναι πως το σήμα σταμάτησε να εκπέμπει, με τις έρευνες στο σημείο να μην είχαν αποτέλεσμα. Η απαισιοδοξία κορυφώνεται από το στοιχείο ότι ένα μήνα μετά, είναι θέμα ωρών το μαύρο κουτί να σταματήσει να εκπέμπει οριστικά, καθιστώντας τις πιθανότητες εύρεσης του Boeing μηδαμινές.

"Δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω επαφή με οποιοδήποτε σήμα και πρέπει να συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετές ημέρες μέχρι το σημείο όπου δεν θα υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι μπαταρίες θα έχουν αποφορτιστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Αυστραλίας για την αναζήτηση του χαμένου Boeing, Άνγκους Χιούστον, επιβεβαιώνοντας το επικείμενο "αδιέξοδο" στις έρευνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα