Σφοδρή χιονόπτωση στο Πήλιο και την πόλη του Βόλου

Σφοδρή χιονόπτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης τόσο στο Πήλιο όσο και σε αρκετές περιοχές της Μαγνησίας, με νιφάδες χιονιού να πέφτουν ακόμα και μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

Σε Σκιάθο, Σκόπελο, Χάνια, Μακρυνίτσα, Μηλιές, Βυζίτσα, Τσαγκαράδα, Αργαλαστή, Μακρυράχη, Νεοχώρι.. ακόμα και στις Αφέτες.. και άλλες περιοχές, ο καιρός φόρεσε τα γιορτινά του, χωρίς ευτυχώς να έχουν σημειωθεί προβλήματα στις μετακινήσεις, αφού όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Η Πολιτική

Προστασία βρίσκεται υπ' ατμόν, με τις αλατιέρες να ρίχνουν από χθες αλάτι στους δρόμους και δεκάδες μηχανήματα να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ανοιχτό από αύριο κάθε μέρα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του χειμερινού σκι. Από αύριο θα μπορούν να απολαύσουν το πρώτο χιόνι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που είναι έτοιμο ενόψει της Πρωτοχρονιάς να υποδεχτεί και τους πιο απαιτητικούς χιονοδρόμους.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο στις Αγριόλευκες Πηλίου αναμένεται, συνδυάζοντας το χιονισμένο τοπίο με την άγρια ομορφιά του Πηλίου, να αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Η λειτουργία του έχει καθοριστεί από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα σε καθημερινή βάση, με τους αρμοδίους, να εκτιμούν ότι οι καιρικές συνθήκες ευνοούν προκειμένου το Χιονοδρομικό Κέντρο να πλημμυρίσει με κόσμο.

Το πρώτο χιόνι άρχισε να πέφτει από χθες ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές πληροφορίες τις επόμενες ώρες η χιονόπτωση θα πυκνώσει, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να λειτουργήσει με άριστο τρόπο το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Περισσότερα για το Χιονοδρομικοί Κέντρο Πηλίου: pelionski.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα