Σφαλιάρα από Μενεγάκη σε Ρούλα Κορομηλά

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι... Η λαϊκή ρήση ταιριάζει γάντι στις δύο κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά. «Δεν έχουμε καμία κόντρα», λένε και ξαναλένε μήπως το... πιστέψουν και οι ίδιες, αφού είναι γνωστό σε όλους το μίσος που υπάρχει ανάμεσά τους. Η κόντρα τους μάλιστα δεν είναι τωρινή.

Είναι από τις πιο παλιές

στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης και ξεκινάει 18 χρόνια πριν. Κορυφώθηκε όταν έπρεπε και οι δυο τους να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη (Alpha) και να συνεργαστούν. Συνεργασία ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ αφού η Ελένη δεν ήθελε τη Ρούλα στα πόδια της και δεν... έβαλε τα κλάματα όταν η Κορομηλά αποχώρησε από την Κάντζα.

Έπειτα από μια περίοδο... ύφεσης, αφού η Κορομηλά ήταν εκτός τηλεόρασης, η κόντρα των δύο «δυνατών χαρτιών» της ελληνικής τηλεόρασης βγήκε ξανά στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες. Αιτία η κριτική που έκανε η Ελένη στη Ρούλα για το «Just The 2 Of Us». Φαίνεται ότι η Ρούλα τον τελευταίο καιρό δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω μιας και οι ίντριγκες βοηθάνε και στα την τηλεθέαση κι αυτό είναι κάτι που η Κορομηλά το γνωρίζει πολύ καλά. Φουντώνουν λοιπόν την κόντρα τους οι δύο παρουσιάστριες μιας και οι δύο γνωρίζουν την συνταγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα