Σε τεταμένο κλίμα η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Μπαρούτι μύρισε χθες στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα στην απουσία του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και του κ. Βορίδη, ενώ στην συνέχεια τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Δραγασάκης έκανε καταγγελίες πως μεγαλοεπιχειρηματίες υπαγορεύουν νόμους στην

κυβέρνηση. Η αντίδραση του κ. Σταμάτη ήταν έντονη ζητώντας από τον κ. Δραγασάκη να καταθέσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στον εισαγγελέα.

Σε ανάλογα τεταμένο ύφος ήταν και οι τοποθετήσεις των εισηγητών των υπολοίπων κομμάτων προετοιμάζοντας, όπως όλα δείχνουν, το έδαφος και «φτιάχνοντας» κλίμα για τις επόμενες δύο ημέρες όπου αναμένεται να ακολουθήσουν αντίστοιχες καταστάσεις με αποκορύφωμα την Παρασκευή όπου θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σημειωτέον, ότι, παρά το γεγονός πως η συζήτηση σχετίζεται με την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, οι αναφορές των εισηγητών στο κυβερνητικό έργο, την οικονομική κατάσταση και την πορεία της χώρας ήταν δυσανάλογα μικρές σε σχέση με τις «μπηχτές» προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα