Σε σέξι θηλυκό μεταμορφώθηκε η κοντή του Πάρα Πέντε (ΦΩΤΟ)

Τη γνωρίσαμε το 2005 μέσα από την κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε», όπου υποδυόταν τη low profile νύφη της Θεοπούλας. Μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο με τις ατάκες που αντάλλασε με την πεθερά της που την έχουν κάνει ιδιαίτερα συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό.

Και μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να μας τη σύστησε ως «κοντή», στην πραγματικότητα όμως η Κατερίνα Θεοχάρη όχι μόνο δεν είναι κοντή, αλλά έχει μεταμορφωθεί σε ένα σέξι θηλυκό.

Η ηθοποιός απ’ ό,τι φαίνεται έχει κάνει το χρόνο τον καλύτερο της σύμμαχο, αφού όχι μόνο δεν την έφθειρε, αλλά ανέδειξε και την πιο θηλυκή της πλευρά. Είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, που η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της αρκετοί ήταν αυτοί που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν.

Η Κατερίνα έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό που τη γνωρίσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έχει χάσει κάποια κιλά καθώς έχει ξαναβάλει τη γυμναστική στη ζωή της, με αποτέλεσμα να είναι πιο fit από ποτέ. Πλέον έχει ίσια μακριά μαλλιά με αφέλειες και το μακιγιάζ της είναι τέτοιο ώστε να αναδεικνύει τα αμυγδαλωτά της μάτια. Τα φαρδιά ρούχα και τα παντελόνια έχουν αντικατασταθεί από κοντά φορέματα που τονίζουν τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τα ψηλοτάκουνα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το στυλ της πάει πολύ περισσότερο και σίγουρα αν την έβλεπε έτσι η τηλεοπτική Θεοπούλα θα της έλεγε τα καλύτερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα