Σε πελάγη ευτυχίας η Φωτεινή Αραμπατζή

Απόλυτη δικαίωση ήρθε παραμονή Χριστουγέννων για την βουλευτή Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, όσον αφορά το θέμα της αποκατάστασης των κτηνοτρόφων του νομού της, καθώς εκταμιεύτηκε η πληρωμή της 2ης δόσης της ενιαίας ενίσχυσης. Αποκατάσταση, που άγγιξε το ποσοστό του 95%, σύμφωνα με τα στοιχεία πληρωμής της 24ης Δεκεμβρίου 2014 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η Σερραία βουλευτής είχε εδώ και καιρό ψηλά στην ατζέντα της το συγκεκριμένο

θέμα, καθώς από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα, το 2013, με την μείωση των επιλέξιμων εκτάσεων στο Νομό Σερρών και οδήγησε στην δραστική μείωση των καταβαλλόμενων ποσών ενιαίας ενίσχυσης σε μεγάλο αριθμό Σερραίων κτηνοτρόφων, προχώρησε σε μια σειρά ηχηρών παρεμβάσεων με στόχο την επίλυση του θέματος.

Έφτασε μάλιστα να καταθέσει τροπολογία, στις 7 Νοεμβρίου 2014 με τη συνυπογραφή άλλων 6 βουλευτών, με την οποία ζητούσε την ορθολογική και δίκαιη κατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων πανελλαδικά, ενώ είχε ενημερώσει προσωπικά για το θέμα και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Μετά την σημερινή απόφαση η Φωτεινή Αραμπατζή έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη, αφού δεν είναι και εύκολο εν μέσω κρίσης να δικαιώνεται ένας βουλευτής για αυτό που προσπαθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα