Σε καβγά κατέληξε το ομαδικό σεξ

Πανικός προκλήθηκε σε πολυκατοικία της Πάτρας, όταν δύο ζευγάρια που είχαν κανονίσει συνάντηση για...ομαδικό σεξ, τελικά ήρθαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν μέσω διαδικτύου, όταν τα δύο ζευγάρια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κανόνισαν συνάντηση με σκοπό να καταλήξουν όλοι μαζί στο... κρεβάτι και να επιδοθούν σε άγριο σεξ.

Μετά από αρκετές ημέρες διαδικτυακής επικοινωνίας, ακόμα και web sex μέσω κάμερας στο skype, τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να βρεθούν μαζί στην Πάτρα. Η συνάντηση έγινε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ σε μαγαζί στα Ψηλαλώνια.

Εκεί όμως ήρθαν τα... πάνω - κάτω! Το ζευγάρι από τον Πύργο αποδείχθηκε άπειρο και πολύ συντηρητικό για τα δεδομένα του ζευγαριού από την Πάτρα. Η Πατρινή ήθελε να συνευρεθεί αρχικά με την άλλη γυναίκα, όμως εκείνη αρνιόταν ισχυριζόμενη πως δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο και της προκαλούσε δυσφορία μόνο και μόνο η σκέψη.

Ακολούθησαν κι άλλες παρόμοιες αρνήσεις, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα τα δύο ζευγάρια να αρχίσουν να διαφωνούν έντονα και να λογομαχούν...

Σύμφωνα με το Ilialive.gr, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και το διαμέρισμα μετατράπηκε σε κανονικό ρινγκ! Κυρίως με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει στα χέρια και τις γυναίκες να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολλά «γαλλικά».

Οι άνδρες χωρίστηκαν έχοντας μώλωπες στο σώμα και το πρόσωπο,

Τα δύο ζευγάρια ντύθηκαν και αποχώρησαν έχοντας ζήσει τη χειρότερη εμπειρία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα