Σε κάστρο της Φλωρεντίας ο γάμος της Κιμ Καρντασιάν

Σχεδόν μία εβδομάδα μας χωρίζει από το γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ και λεπτομέρειες σχετικά με τις προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα στις 24 Μαΐου, βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Τελικά η γαμήλια τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, αλλά στη… Φλωρεντία και συγκεκριμένα

στο καστέλο Μπελβεντέρε, ένα φρούριο του 16ου αιώνα σε έναν λόφο δίπλα στην πανέμορφη αναγεννησιακή πόλη.

«Αφού απολαύσουν στις 23 Μαΐου με τους καλεσμένους τους ένα cocktail dinner στη γαλλική πρωτεύουσα, θα ταξιδέψουν το επόμενο πρωί με ιδιωτικό αεροπλάνο στην ιταλική πόλη για να τελεστεί το μυστήριο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, υπολογίζοντας τους καλεσμένους σε 1000 περίπου.

Ο Κάνιε Γουέστ από τη μεριά του λέει ότι ο λόγος που επέλεξαν την Φλωρεντία για τον γάμο, είναι γιατί εκεί συνελήφθη η κόρη τους North West το 2012, όταν είχαν επισκεφθεί την πόλη ινκόγνιτο.

Σήμερα η Ελίζα ντι Λούπο, εκπρόσωπος του Δήμου της Φλωρεντίας, επιβεβαίωσε στο Associated Press ότι το ζευγάρι ενοικίασε το κάστρο έναντι 300.000€.

Το καστέλο Μπελβεντέρε είχε μείνει κλειστό για δύο χρόνια, καθώς δύο νέοι είχαν χάσει τη ζωή τους πέφτοντας από τους πύργους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα