Σαμαρικοί: "Φοβού" τον Αβραμόπουλο "και δώρα φέροντας"

Στο μικροσκόπιο της Συγγρού έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η κίνηση του καλύτερου "σκακιστή" της κεντροδεξιάς τα τελευταία χρόνια να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος, έχει θορυβήσει πολύ την ομάδα του Σαμαρά, που γνωρίζει από πρώτο χέρι , πως ο πρώην υπουργός ξέρει πότε να κάνει τι και να κερδίζει σχεδόν πάντα το μέγιστο πολιτικό όφελος.

Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να είναι αυτός τελικά

ο ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, γνωρίζουν στην Συγγρού ότι έχει πεισμώσει τον Επίτροπο που δεν έχει μάθει να χάνει μάχες. Η προφανής μάλιστα εμπλοκή του Κώστα Καραμανλή στα εσωτερικά της ΝΔ - μέχρι στιγμής ως σκιά- κάνει τους σαμαρικούς να πιστεύουν πως ο Επίτροπος θα αναμειχθεί ενεργά στο άμεσο μέλλον στα εσωτερικά του κόμματος, ίσως και για να να πάρει εκδίκηση από τον πρώην πρωθυπουργό, που τον έκοψε από την Προεδρία , στηρίζοντας τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Αυτή την φορά όμως γνωρίζουν πως δεν θα είναι στο πλευρό του Σαμαρά όπως το 2009, καθώς μπορεί οι σχέσεις των δύο ανδρών να είναι καλές, αλλά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, γνωρίζει όσο λίγοι να χτίζει τις κατάλληλες συμμαχίες με πολιτικούς που έχουν μέλλον. Και ο Σαμαράς δεν ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα