Σαμαράς: Βάζουμε τα θεμέλια για να μπει τέλος στην κρίση

"Θέλουμε την ανανέωση του τόπου με μεγαλύτερη συμμετοχή του λαού, με περισσότερη συνεργασία", τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της ομιλίας του στην πολιτική επιτροπή της Ν.Δ. όπου θα γίνει και η παρουσίαση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κάνοντας μια μικρή αναφορά στο έργο της κυβέρνησης, αλλά και ειδική αναφορά στην επάνοδο της Ελλάδας στις αγορές, τόνισε.

Φέτος αρχίζει η ανάκαμψη. Μειώθηκε

η ανεργία. Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά, αλλά η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι διαφορετική κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Έχουμε γυρίσει το καράβι της οικονομίας, τα επιτεύγματα αυτά πρέπει να τα περιφρουρήσουμε. Πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού. Πονέσαμε ως Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια και τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά. Θέλουν κι άλλο πόνο κάποιοι; Θέλουν να μας γυρίσουν πάλι πίσω; Το λέμε ξεκάθαρα: Δεν θα τους αφήσουμε και δεν θα τους περάσει.

Θέλουμε μια νέα Ελλάδα.

Θέλουμε την Ελλάδα που κερδίζει με το στοίχημα της ανάπτυξης. Θέλουμε να βγούμε βήμα-βήμα να βγούμε από τα μνημόνια, να γίνει η πατρίδα μας μια σύγχρονη φυσιολογική χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα